Dessert Production

Kromel üretim portföyü içerisinde yer alan Reçel , Marmelat, Tahin Helva, Lokum, Pekmez, Meyveli Jöle,Bal işlem hatlarının yanı sıra pastacılık sektöründe kullanılan çikolata, meyve özü sosları,soğuk jöle, dondurma soslarında kullanılan üretim hat teknolojisini sunabilmektedir.Son yıllarda geliştirdiği öze sos prosesleri ile Türkiye'de öncü olmuştur. KROMEL in geleneksel tatlı üretiminde hızlı ve seri üretimi kullanıcılarına sunan diğer hatları ise, Aşure, Tavuk Göğsü, Sütlaç, Puding gibi Sütlü Tatlılar ve Ekmek Kadayıfı Şerbetleme otomasyon istemleri yer almaktadır.

 

Zamana bağlı çalışma metodları ile günümüz teknolojisini geleneksel lezzetlerle buluşturması , üreticiler için zaman ve kazanç birleşimini sağlamaktadır.KROMEL üretim metodlarının, verimlilik odaklı ,optimum kullanım özelliğine sahip, ergonomik tasarımları üretim kalitesini arttırmaktadır.