Milk and Dairy Production

Kromel ürünlerin ana çalışma alanı süt ve süt ürünleri üretimi olup , bugün farklı özelliklere sahip içme sütü , peynir ve fermente süt ürün grupları üzerine teknolojiler sunmaktadır. Sütün ıslahından başlayıp , pastörizasyonu ve proses teknolojileri ile paketleme'ye kadar farklı uygulamalar için makine ve ekipman tedariği yer almaktadır.Türkiye ve yakın ülke gruplarındaki en geniş üretim portföyüne sahip KROMEL makine ekipman grupları, Türkiye'nin süt ürünleri üretiminde yurtdışına açılmasında da dolaylı yoldan destekleri yer almaktadır.

 

KROMEL ürün grubunda yer alan bir çok ürün çeşidi bizlere yeni tatlar ve geleneksel tatları sunabilmektedir.İçme sütü çeşitleri, Peynir çeşitleri;Taze Kaşar ve Olgunlaşmış Kaşar, Tost peynirleri, Klasik ve Kültürlü Beyaz peynir, Pizza ve salata Mozzarella peynir, Gouda & Edam peynirleri, Krem ve baharatlı krem peynir,Sürülebilir Beyaz peynir, Labne ve Lor üretim hatları konusunda hizmet verebilmektedir.

 

Fermente Süt ürünleri grubunda geleneksel Yoğurt ve Ayran üretimlerinin yanı sıra meyveli, stirred yoğurt, smetana, kefir gibi üretim hatları da yer almaktadır.Bu ürün gruplarının el değmeden tam otomatik ya da yarı otomatik üretim methodlarını makinelere taşıyarak kullanıcıya sağlıklı, kaliteli ve en önemlisi hijyenik ürün tüketimi sağlamıştır.