Klasik Sistem Beyaz Peynir Mayalama Teknesi


Beyaz Peynir Mayalama Teknesi

Klasik Sistem Beyaz Peynir Mayalama Teknesi
Katalog Video

İstenilen özellikte hazırlanan süt, mayalama teknelerine alınarak mayalama işlemine tabi tutulur. Teleme beklemeye alınarak pıhtının sertleşmesi sağlanır. Bu aşamada peynir suyunu bırakır. Pıhtının kesim olgunluğu kontrol edilir. Pıhtı kesim olgunluğuna geldiğinde manuel olarak kesim işlemi yapılarak peynir küp şeker boyutunda kesilir. Pıhtı süzüldükten sonra manuel ağırlıklarla presleme işlemine tabi tutulur. Preslenen peynir mastar ve bıçaklarla istenilen ebatlarda kesilir. Salamura suyunda istenilen olgunluk değerine gelene kadar bekletildikten sonra ambalajlama işlemi yapılır.

KROMEL, ISO 9001:2008 Kalite, ISO 14001 Çevre, OHSAS 18001 İş güvenliği, ISO 10002 Müşteri memnuniyeti süreçlerine uygun imalat gerçekleştirmekte olup, firmamız ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, ISO 10002:2004 sertifikalarına sahiptir.

Kromel Kalite Sertifikalar