Dünya'da İlk


Otomatik Örgü Peyniri Makinesinin Patenti Kromel'in

Dünya'da İlk 23.12.2016

-Patentli Otomatik Örgü Peyniri Makinesi

Kromel ürettiği makine ve ekipmanları ile 36 yıldır süt ve süt ürünleri sektörüne hizmet etmektedir. Teknolojiyi ve gelişmeleri yakından takip ederek tecrübesi ile birleştirmiş, misyonu çerçevesinde her zaman Ar-Ge / Ür-Ge ve pazarlama faaliyetlerine önem vermiştir.

Sahip olduğu bu çalışma prensibi ile müşterilerine inanılmaz karlı üretim sağlayan yüksek teknolojili makineler sunmaktadır. Bunlardan sadece biri olan Otomatik Örgü Peyniri makinemiz ülkemizde 30'u aşkın firma tarafından kullanılmakta ve Dünya pazarında Avrupa, Asya ve Ortadoğu da birçok ülkeye ihracatı yapılmaktadır.

Otomatik Örgü Peyniri Makinemiz tamamen firmamızın öz kaynakları kullanılarak ve son teknolojik sistemler kullanılarak 3 yıl gibi bir sürede hizmete sunulur hale gelmiştir. Makine peynir hamuruna örgü formunun verilmesi ve ürünün gramajlanması bölümlerinden oluşmakta ve örgü şekli otomatik olarak verilmektedir. Ülkemizde ve Dünya'da buluş ve icat niteliğinde olup patent korumalıdır. Kromel ülkemize kazandırdığı bu yenilik ile Dünya'da ilklerin arasına girmeyi hedeflemiş ve yoluna aynı heyecan ile devam etmektedir.

Dünya ekonomisi tasarrufa yönelmektedir. Böyle bir dönemde bizler hizmet verdiğimiz sektöre tasarruf arttırıcı, üretim maliyetlerini azaltan ürünler sunmaya ayrıca önem veriyoruz. Makinelerimize kazandırdığımız yeni opsiyonlarla üretimlerini otomatik hatlarda yapmalarını sağlıyor, üretim modellerinde çoklu alternatif sağlaması ile de peynir üreticilerine katma değeri yüksek üretim olanakları sunuyoruz.

İlklerin öncüsü Kromel sahip olduğu tecrübesini önüne katarak, teknolojik gelişmeleri ve yenilikleri her zaman yakından takip ederek ilerlemeye ve hizmete devam edecektir.

HEDEFİMİZ,  SÜREKLİ GELİŞMEK, SÜREKLİ GELİŞTİRMEK!

 

Sosyal Medyada Takip Edin