Hijyenik Tasarımda Kromel Damgası


Sağlığa Kromel Neşteri

Hijyenik Tasarımda Kromel Damgası 30.01.2017

Yenilikçi, inovatif ve kaliteli üretimin adresi KROMEL, hijyenik tasarımlarıyla müşteri memnuniyeti yıldızını göğsünde taşıyor. ‘Önce İnsan Sağlığı’ diyen firma, gıda hijyeni parametrelerinde üst sıralarda yer alıyor.

İMZASI 44 ÜLKEDE

1980 yılında üç kardeşin büyük hayallerle çıktığı küçük atölyeden, bugünün Endüstri 4.0 üssüne dönüşen markası… Gıda sektörüne makine ve ekipman sağlayan ve nitelikli üretimiyle sektörün başını çeken KROMEL, bünyesinde bulunan 4 şirketin oluşturduğu kuvvetle bugün yaklaşık 44 ülkeye ihracat yapıyor. Teknolojiye ayak uydurma başarısıyla profilini her zaman güçlendiren KROMEL, üretimini yaptığı akıllı makinelerle üreticilerin gözündeki “lüksü” onlar için olağan hale getirmeye çalışıyor. Makine üretiminde teknolojik ve mekanik tasarımını gün be gün güçlendiren firma, hijyenik tasarım konusunda da rakiplerini solluyor. 37 yıllık tecrübesi, akıllı ve hijyenik üretim ilkesi ile imal ettiği ürünleri gönül rahatlığıyla ve güvenle müşterilerinin hizmetine sunuyor.

KALİTE, YENİLİK, HİJYEN

KROMEL Grup misyonunu, makine tasarımlarını mevzuata ve EHEDG “Hijyenik Tasarım” kurallarına göre tasarlayıp müşterilerinin hizmetine sunmak olarak belirliyor. 37 yıllık sektör tecrübesine sahip olan firma başarısını, sektörde sahip olduğu güçlü imajı, kaliteli makine ve ekipmanları, çalışma prensipleri, yenilikçi ruhu ve müşterilerine verdiği güvence ile pekiştiriyor.

TASARIMDA KROMEL DAMGASI

Sürekli teknolojiye ayak uydurmak ve akıllı makineler üretiyor olmak ‘KROMEL’e göre ‘yeterli değil’… Bugüne kadar ürettiği makineler üzerine aldığı patentlerle dünya çapında Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eden KROMEL, Ar&Ge faaliyetlerini yeni taleplerin oluşması için piyasa arzı yarattığı çalışmalarına her gün bir yenisini ekleyerek, Ür-Ge faaliyetlerini ise müşteri talepleri doğrultusunda gerçekleştiriyor.

Tüm bunların yanında gıda sektörüne yönelik makine ve ekipman üretmenin de sorumluluğunu taşıyan firma, gıda üretimi sırasında gıda güvenliğinin tam anlamıyla sağlanabilmesi için üretimin tüm aşamalarında hijyen kurallarının yerine getirilmesi gerektiği bilinciyle hareket ediyor. Üretim ortamının temiz olmasının yeterli olmadığını düşünen firma, gıda hijyeni parametrelerinin makine tasarımında da yeterli gelmesi için azami çaba gösteriyor.

“EKİPMANLAR YENİDEN TASARLANMALI”

Makine tasarımı kaynaklı hastalıkları önleyici üretim anlayışı ile yola çıkan KROMEL, makine üretiminde işin “Hijyenik Tasarım” boyutunu da düşünmüş. “Hijyenik Tasarım” yaklaşımı ile hat üzerinde kullanılacak makine ve tesisatlarında, gıda dâhil herhangi bir fiziksel-kimyasal-biyolojik yabancı madde birikimini, tüm hattın kolay ve etkili bir şekilde temizlenebilmesi ekseninde garanti altına alınması gerektiğini ifade eden firma yetkilileri, bunların sağlanabilmesi için de makine, tesisat ve yardımcı eleman üretiminin “Hijyenik Tasarım” kriteri temel alınarak en baştan tasarlanmasının, uygun malzemeler ve yöntemler kullanılarak bir araya getirilmesinin gerekli olduğunu belirtiyor.

SAĞLIĞA KROMEL NEŞTERİ

KROMEL Grup, EHEDG üyeliği ile müşterilerine hijyenik tasarımdan taviz vermeyen bir üretim anlayışının sözünü veriyor. 32 ülkede faaliyet gösteren EHEDG’ye dahil olan 5 Türk firmasından biri olmanın haklı gururunu yaşayan KROMEL, şirketin “Hijyenik Tasarım” Danışmanı Prof. Dr. Y. Onur Devres tarafından düzenli olarak eğitimler de alıyor. Makine ve ekipman tasarımlarında EHEDG’in öngördüğü “Hijyenik Tasarım” kurallarını uygulayan KROMEL, insan sağlığını riske atacak tüm durumları ortadan kaldırmış oluyor.

Sosyal Medyada Takip Edin