Innovalig 2018


Innovalig Üstün Başarı Sertifikası Kromel'in

Innovalig 2018 1.02.2018

INNOVALIG 2017 - 971 firma katılmış olup, firmamız 45. olarak Üstün Başarı Sertifikasına layık görülmüştür.

Kromel'in İnovasyon&Yenileşim Kültürü
Kromel sahip olduğu ve yeni edindiği fikirleri, her zaman günün rekabet koşullarını dikkate alarak, erişilebilir ve daha uygun fiyatlı ürün/hizmet olarak ticarileştirme prensibini sahiplenmiştir. 

Türkiye İhracatçılar Meclisi, uluslararası yönetim danışmanlığı firması IMP3rove Academy'nin işbirliğiyle gerçekleştirdiği Türkiye'nin ilk inovasyon geliştirme programı İnovaLİG ile şirketler hem inovasyon yetkinlikleri bazında yarışıyor hem de inovasyon kültürlerini interaktif bir platformda geliştirme fırsatı bulmaktadırlar.

Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasında inovasyonun ve buna bağlı olarak yaratılacak katma değerin çok önemli bir rol oynayacağı şüphesizdir. Bu yolda,İnovaLİG programı ile ülkemizde gerek kamu gerek özel sektör kuruluşlarında inovasyon bilincini geliştirmek amaçlanmaktadır. İnovaLİG ile Avrupa'da 17 ülkede uygulanan ve IMP3rove Academy'nin yürüttüğü IMP3rove metodolojisine dayanan bir kurguyla, ülkemize ciddi bir fikri sermaye aktarılmaya çalışılmaktadır. IMP3rove Academy işbirliğiyle oluşturulan İnovaLİG programı ile Türkiye'deki firmaların inovasyon karnelerini çıkararak her yılın inovasyon liderlerini belirlemektedir.

İnovaLİG'de yer alan firmalar hem Türkiye hem de Avrupa standartlarında inovasyon karnelerini elde etmiş olmaktadırlar. Dolayısıyla, bu program ile şirketlerin organizasyonlarına ve günlük operasyonlarına inovasyon kültürünü yerleştirmeleri için oldukça önemli bir fırsat sunulmaktadır.

Sosyal Medyada Takip Edin