Innoteam 2018


En İyi İnovasyon Süreci Ödülü Kromel'in

Innoteam 2018 9.11.2018

-Doğu Marmara Bölgesinde Innoteam Süreci

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova illerini kapsayan Doğu Marmara Bölgesi’ndeki KOBİ’lerin inovasyon yönetimi becerisinin ölçüldüğü, değerlendirildiği ve geliştirildiği bir yarışma sistemi olarak Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından tasarlanan InnoTEAM Yarışması 2017 yılının Şubat ayında ilan edildi.

Yarışmanın ilk aşamasında bölgeden toplam 47 başvuru geldi. İkinci aşamaya devam eden 32 firmaya Avrupa Birliği İnovasyon Yönetimi Standardı olan CEN/TS 16555-1 standardına uygun olarak tasarlanan İnovasyon Yönetimi Öz Değerlendirme Anketi (AToMIC) internet üzerinden firmalara uygulandı. Üçüncü aşamada 32 firmaya yerinde ziyaretler yapılarak kanıt dokümanların sunulduğu mülakatlar yapıldı ve yapılan mevcut durum analizi sonucunda firmaların geliştirilmeye açık noktaları konusunda firmalara yol haritası niteliğinde geri bildirim raporları hazırlandı. Mülakat sonuçlarına göre yapılan değerlendirmede en yüksek puanı alan ilk 10 firma 6 ay ücretsiz mentorluk hizmeti almaya hak kazandı.

-Kromel Yeninin ve Yeniliğin Peşinde

İlk 10 girmeyi başaran firmamız altı ay boyunca mentorümüz ile sahip olduğumuz inovasyon kapasitemizi arttırmaya yönelik birçok çalışmaya imza atmıştır. Hazırladığımız eylem planları ile sahip olduğumuz inovasyon kültürünü ürettiğimiz ürünlerde ve hizmetlerde, iş süreçlerimizde, ürün tasarımlarımızda, pazarlama yönetimimizde ve organizasyonumuzda, kısacası kurumumuzda her alanda aktif hale getirmeye ve bunu sürdürülebilir kılmaya çalışmıştır.

Firma olarak bizim için, pazarın ihtiyaçlarına yanıt verme hızı, ürün ömürlerindeki kısalmalar, ürün ve hizmet kalitesi, tasarım, yeni ürün ve hizmetlerin geliştirilmesi, müşteri isteklerine göre ürün ve hizmet üretimi, yeni yönetim ve organizasyon modelleri gibi pek çok faktör maliyet ve fiyatlardan her zaman daha önemli olmuştur. Sektördeki varlığımızın 38 yılını buna borçluyuz. Sahip olduğumuz tecrübenin yanında sürekli yeninin ve yeniliğin peşindeyiz. Varolanı sürekli daha iyi hale getirmek; geliştirmek ve farklılaştırmanın önemini çok iyi biliyoruz.

-En İyi İnovasyon Süreci Ödülü Kromel’in

Bu vesile ile katılmış olduğumuz Innoteam sürecini firmamız en iyi şekilde değerlendirmiş ve “En İyi İnovasyon Süreci” kate; GOrisinde ödüle layık görülmüştür. 2018 Innoteam yarışmasında ilimizi en iyi şekilde temsil etmenin ve bu süreci ödülle taçlandırmanın haklı gurunu yaşıyoruz.

Kromel olarak çalışmaya, yüksek katma değerli ürünler üretmeye, başarmaya, Dünya’nın her yerinde kalitemiz ile ülkemizi gururlandırmaya devam edeceğiz.

Sosyal Medyada Takip Edin