Sakarya'nın Yıldızları Ödül Töreni


İnovasyon Süreci Özel Ödülü

Sakarya'nın Yıldızları Ödül Töreni 21.12.2018

Ülkemizin ve ilimizin hızla büyüyen ekonomisine katkıda bulunan Sakarya’nın değerli markaları ve iş insanlarının ödüllendirildiği Sakarya’nın Yıldızları Ödül Töreni 21 Aralık 2018 Cuma günü yoğun katılım ile Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Bu güzel gecede Kromel Makina 2018 yılında Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen İnovasyon Yönetimi yarışmasında kazanmış olduğu “İnovasyon Süreci” derecesi, yükselen başarı grafiği ve örnek performansı ile özel ödül kate; GOrisinde ödüle layık görülmüştür. 

En İyi İnovasyon Süreci Özel Ödülünü alan Kromel Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Çalışkan; ”2018-2020 eylem planlarımız ile sahip olduğumuz inovasyon kültürünü ürettiğimiz ürünlerde ve hizmetlerde, iş süreçlerimizde, ürün tasarımlarımızda, pazarlama yönetimimizde ve organizasyonumuzda, kısacası kurumumuzda her alanda aktif hale getirmeye ve bunu sürdürülebilir kılmaya çalışıyoruz. 

Firma olarak bizim için, pazarın ihtiyaçlarına yanıt verme hızı, ürün ömürlerindeki kısalmalar, ürün ve hizmet kalitesi, tasarım, yeni ürün ve hizmetlerin geliştirilmesi, müşteri isteklerine göre ürün ve hizmet üretimi, yeni yönetim ve organizasyon modelleri gibi pek çok faktör maliyet ve fiyatlardan her zaman daha önemli olmuştur. Sektördeki varlığımızın 39. yılını buna borçluyuz. Sahip olduğumuz tecrübenin yanında sürekli yeninin ve yeniliğin peşindeyiz. Varolanı sürekli daha iyi hale getirmek; geliştirmek ve farklılaştırmanın önemini çok iyi biliyoruz.

Kromel olarak çalışmaya, yüksek katma değerli ürünler üretmeye, başarmaya, Dünya'nın her yerinde kalitemiz ile ülkemizi ve ilimizi gururlandırmaya devam edeceğiz.

Bu ülke yatırım, üretim, istihdam ve ihracat ile kurtulacak...” dedi.

Sosyal Medyada Takip Edin