Pandemide Dijital Planlamanın Önemi


SAP-B1

Pandemide Dijital Planlamanın Önemi 18.06.2020

Dijital dönüşüme hazırlanmak çok önemli. Hazırlık aşaması olmadan, panikle dijital dönüşüm çalışması yapmak; firma için en az dönüşmemek kadar zararlı. Bu uzun ve zorlu yolculuğa ne kadar iyi hazırlanır, bu süreci ne kadar doğru geçirirseniz, hata yapma ihtimaliniz o kadar düşer ve başarılı olma şansınız da bir o kadar artar. Önemli olan dijitalleşme sürecinin farkında olmak ve planlama yaparak, strateji belirleyerek harekete geçmek.

Kromel Grup olarak bizler bu dönüşümü pandemi öncesi başlatmış bulunmaktaydık. Bu süreçte bizlere attığımız adımın ve tüm emeğimizin ne kadar doğru ve yerinde olduğunu göstermiş oldu. 

Bu dönüşümün bir parçası olan SAP-B1, küçük ve orta ölçekli işletme sahiplerinin uçtan uca tüm işlemleri verimli hale getirmesine, anında ve eksiksiz bilgi edinmesine ve karlı bir büyümeyi hızlandırmasına olanak sağlayan, eksiksiz bir iş yönetimi uygulamasıdır.

Tek bir sistem aracılığıyla gerçek zamanlı bilgilere anında erişme olanağı sağlar. SAP-B1, bağlı olmayan iş süreçlerinden veya sistemlerden kaynaklanan ihtiyaçları ve sorunları tamamen ortadan kaldırır. 
Satış ve pazarlama, müşteri, finans ve operasyonlar çapında tüm işlevleri tek bir sistemde entegre eder ve paralel duruma getirir. Böylece işletmeniz sorunsuz bir şekilde çalışır ve sağlıklı raporlar alabilirsiniz. Kritik önem taşıyan işletme bilgilerini tek bir veri tabanında saklar; bu sayede, genellikle birbiriyle tutarsız farklı sistemlerden bilgi toplamak zorunda kalmadan anında sağlıklı verilere erişebilirsiniz. Satış, ve müşteri hizmetlerini daha iyi yönetmenize yardımcı olmak üzere, yerleşik müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) araçları sunmaktadır.

Kromel Grup olarak bu yeni düzenleme ile hedeflediklerimiz; 

-Muhasebe ve finanstan satın almaya, stok yönetiminden satış ve müşteri ilişkilerine, proje yönetiminden operasyonlara ve insan kaynaklarına kadar her noktada işletmemizi başarıyla yönetebilmek. 
-İş süreçlerimizi sadeleştirmek

-İşletmemizin kurumsal hafızasını ve sahip olduğu gücü iyi bilmek

-Hızlı hareket yeteneği kazanmak

-Gerçek-zamanlı bilgilere dayalı kararlar almak. 
Bütün bunlar sayesinde de kârlı bir büyüme elde etmektir.

İlerleyen teknoloji doğrultusunda Kromel Grup olarak bizlerde her zaman kendimizi çağın yeniliklerine göre revize ederek, müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. 

Kromel Grup bu süreçte sahip olduğu genç ve dinamik SAP-B1 Proje Yönetim ekibi ile hedefleri doğrultusunda hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. 

Ekibimizin üstün gayreti ve danışmanlarımızın destekleri ile 2020 yılında firmamızda aktif hale getirerek süreci başarılı bir şekilde devam ettirecektir.

Sosyal Medyada Takip Edin