SAP-B1 9.2 Kavram Analizi Çalışmaları


Kavram Analizi

SAP-B1 9.2 Kavram Analizi Çalışmaları 1.03.2016
SAP-B1, küçük ve orta ölçekli işletme sahiplerinin uçtan uca tüm işlemleri verimli hale getirmesine, anında ve eksiksiz bilgi edinmesine ve kârlı bir büyümeyi hızlandırmasına olanak sağlayan, eksiksiz bir iş yönetimi uygulamasıdır.
 
Tek bir sistem aracılığıyla gerçek zamanlı bilgilere anında erişme olanağı sağlar. SAP-B1, bağlı olmayan iş süreçlerinden veya sistemlerden kaynaklanan ihtiyaçları ve sorunları tamamen ortadan kaldırır. 
 
Satış ve pazarlama, müşteri, finans ve operasyonlar çapında tüm işlevleri tek bir sistemde entegre eder ve paralel duruma getirir. Böylece işletmeniz sorunsuz bir şekilde çalışır ve sağlıklı raporlar alabilirsiniz. Kritik önem taşıyan işletme bilgilerini tek bir veri tabanında saklar; bu sayede, genellikle birbiriyle tutarsız farklı sistemlerden bilgi toplamak zorunda kalmadan, anında sağlıklı verilere erişebilirsiniz. Satış ve müşteri hizmetlerini daha iyi yönetmenize yardımcı olmak üzere, yerleşik müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) araçları sunmaktadır. 
 
İlerleyen teknoloji doğrultusunda KROMEL Grup olarak bizlerde her zaman kendimizi revize ederek, müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Bu kavram analizi çalışmaları ile yeni bir süreç başlatarak tecrübemizi, profesyonelliğimizi en üst seviyelere taşımayı amaçlamaktayız.

Sosyal Medyada Takip Edin