Sakarya Üniversitesi ile İşbirliği


SAÜ ile Kromel Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Sakarya Üniversitesi ile İşbirliği 8.03.2016
8 Mart 2016 tarihinde Sakarya Üniversitesi ve Kromel Mak. San. A.Ş. arasında imzalanan iş birliği protokolü ile süt ve süt ürünleri üreten makineler ve bu makinelerin üreteceği süt ürünleri konusunda araştırma geliştirme çalışmalarının yapılması hedeflenmiştir. İmzalanan bu işbirliği protokolü ile Kromel olarak yürüttüğümüz projelerde üniversitemizden gerekli akademik destekler alınacak ve bilimsel çalışmalarımızın koordine edilmesi sağlanacaktır.
 
Rekabet koşullarının iyice sertleştiği bu günlerde, firmalar yeni projeler üreterek farkını yaratmaya çalışmaktadır. Firmalar yaşanan ekonomik durgunluk ve yoğun rekabet koşullarının var olduğu bu dönemde yatırımlarını teknolojiye yaparak hesaplanabilir risklerle üretimin standartlaştığı ve yoğun el emeği olmadan otomasyonla kapasite ve kalitenin arttığı, maliyet  giderlerinin ise  düştüğü karlı bir yatırıma çevirebilmektedirler. 
 
Sakarya Üniversitesi Tekno Kent içerisinde bulunan Kromel Ar&Ge ile ürettiğimiz makinelerde üniversitemizin de desteğini alarak yeni revizyonlar ve projeler üretebilmekteyiz. Çünkü biz biliyoruz ki eğitim, araştırma ve yenilik olmadan sektörde varlığını devam ettirmek imkansız hale gelmiştir. Bu konuda bizlerden yardımını ve desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Sakarya Üniversitesi ile yolumuza emin adımlarla devam etmekteyiz.  

Sosyal Medyada Takip Edin