Sn. Hasan Ali ÇELİK Ziyareti


Teknokent Etkinlikleri

Sn. Hasan Ali ÇELİK Ziyareti 5.05.2016
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali ÇELİK’in 5 Mayıs tarihinde ilimizde bulunan  TEKNOKENT etkinlikleri vesilesiyle gerçekleştirmiş olduğu ziyaret kapsamında fabrikamıza da gelerek çalışmalarımız hakkında bilgiler almıştır.
 
Ziyarette bulunanlar arasında Sakarya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müd. Vek. ve Bakanlık Müşaviri Özcan Keskin,İl Şube Müd. Mustafa Aydın ve diğer kurum yetkilileri vardı.
 
Ziyaret esnasında kendilerine firmamızın bulunduğu sektör ile ilgili detaylı bilgiler aktarılmıştır. Ayrıca yeni patent kanunu hakkında bizlerin makine sektöründe tescil süreçlerinde yaşanılan sıkıntılar aktarılmıştır. Bu konuda yapılması gereken iyileştirmeler ve atılması gereken adımlar hakkında da kendileri ile istişarelerde bulunulmuştur.
 
Yakında çıkması muhtemel patent kanunu ile sorunların giderileceğine işaret eden Çelik, “bu konuda yaşanan sıkıntılar çok kısa bir zaman içerisinde geride kalacak” dedi.
 
Fabrika gezisi ile devam eden ziyarette kendilerine ürettiğimiz ürün grupları gösterilerek, üretimde kullanılan teknoloji büyük tebrik almıştır. 

Sosyal Medyada Takip Edin